Autofinançament

Degut a les nostres condicions d’insularitat, no és econòmic viatjar a Mallorca per a les persones no residents. Per tal de motivar a la gent de la península a que vengui a participar a la II Fira del Llibre Anarquista, hem acordat pagar part del bitllet d’aquelles persones que vénen a presentar un llibre, a fer una actuació teatral o muntar una paradeta d’una editorial/distribuïdora.

Això ens suposa unes despeses importants que volem mirar d’autofinançar nosaltres mateixes, sense demanar cap subvenció, ni pública ni privada. És per això que estem fent diferents iniciatives per recaptar els diners per poder fer front a aquestes quanties. A continuació podeu veure els tres tipus de maneres d’ajudar a autofinançar la Fira.

  • Esdeveniments previs: sopadors, cabarets i altres actes previs a la Fira per anar fent caixa.
  • Marxandatge: hem fet camisetes, motxilles, bosses, davantals i xapes amb el disseny de la segona edició de la Fira perquè tingueu un record de la Fira.
  • Menjar a la Fira: durant els tres dies de Fira oferirem menjar vegà i beure a preus populars per acabar d’aconseguir els diners necessaris. Consulteu el programa per conèixer els horaris dels menjars.